Abus Bravus 2000 zárbetét

Abus Bravus 2000 zárbetét

Az Abus Bravus 2000 zárbetét a német Abus csúcskategóriájú zárbetétje.

Az Abus Bravus zárbetét kulcsok profilja 2030-ig szabadalmilag védett, valamint márkavédelem alatt áll korlátlan ideig. Az Abus Bravus 2000 zárbetét új Intellitec rendszere egyrészt kizárja az illegális kulcsmásolást, másrészt kiemelkedő védelmet nyújt a manipulációs nyitási technikák ellen. Az Bravus 2000 hengerzárbetét teljes körű MABISZ minősítéssel rendelkezik, fúrás, letapogatás, törés ellen védett, továbbá „bumping key” elleni védelemmel ellátott. A zárbetétek moduláris felépítésűek, ezért széles méretválasztékban elérhetőek, rendelhetőek gombos, illetve vészfunkciós kivitelben is, valamint azonos zárlattal is.

Bravus zárbetét – maximális biztonság, kényelem és rugalmasság

Legmagasabb szintű biztonság és kényelem. Szabadalmi oltalom 2030-ig*. Időben korlátlan márkavédelem.  Az új Bravus zárrendszer nem ismer megalkuvást, és kiváló minőségű megoldásokat nyújt a felhasználóknak otthon, valamint kereskedelmi és közületi létesítményekben.

Főbb jellemzők

A négy különböző Bravus rendszerszinttel, melyek következetesen a szabadalmaztatott Intellitec rendszerrel vannak felszerelve, a Bravus végtelen mozgásteret nyújt a zárrendszerekkel szembeni legkülönbözőbb követelményekhez.

Az elegáns, stabil fúrt kulcs a zárrendszer kiváló minőségét biztosítja, amit 100 százalékban Németországban fejlesztettek ki és gyártottak.

A Bravus szabadalmaztatott Intellitec rendszere maximális biztonságot nyújt az illegális kulcsmásolással szemben (kulcsmásolás elleni védelem), ahogy a zárbetét manipulációjával szemben is. Az Intellitec rendszer a 2030-ig* terjedő szabadalmi oltalom, az időben korlátlan márkavédelem, és a legmagasabb szintű műszaki másolás elleni védelem piacon egyedülálló kombinációját nyújtja.

Ha a Bravus zárrendszer mellett dönt, lehetősége lesz a zárrendszert a későbbiekben az elektronikai komponensekkel is bővíteni.

* Elbírálás alatt, max. 2030-ig

Az Abus Bravus 2000 zárbetétet megvásárolhatja minden méretben webáruházunkban.

Elérhetőség:
1035 Budapest, Kerék u. 4.
 
Telefon:
06 (1) 250 1471
Fax:
06 (1) 453 2533
E-mail:
info@biztonsagtechnika.hu
Webáruház: